مراحل کلی اخذ ویزای تحصیلی استرالیا

سوالات متداول مهاجرت و اقامت

مراحل کلی اخذ ویزای تحصیلی استرالیا


برای تحصیل در استرالیا باید مجوز تحصیل در آن کشور یا Study Permit دریافت کنید که در نهایت مدرکی به نام ویزای تحصیلی استرالیا (معروف به ویزای ساب کلاس 500) و مدت اقامت شما به عنوان مدت زمان منتهی می شود.
شهریه شما بسته به مقطع و رشته تحصیلی شما خواهد رسید. شایان ذکر است که ویزای تحصیلی استرالیا تنها به افرادی اعطا می شود که حداقل 10 ماه در دوره تمام وقت ثبت نام کرده و پذیرفته شده باشند و حداکثر مدت اعتبار این ویزا 5 تا 6 سال است. . مگر اینکه تحت شرایط خاصی حق تمدید آن را داشته باشید.
برای دریافت ویزای تحصیلی استرالیا، متقاضی باید قبل از آمدن به استرالیا برای پذیرش تحصیلی و مجوز تحصیل اقدام کند و پس از دریافت ویزای خود وارد پروسه ویزا شود. اگر اجازه تحصیل در استرالیا را داشته باشید و سپس ویزای تحصیلی دریافت کنید، در این صورت حتی 3 ماه (90 روز) قبل از شروع ترم، می توانید برای شروع یا ادامه تحصیل وارد استرالیا شوید.
یکی از مزایای داشتن ویزای تحصیلی و تحصیل در استرالیا این است که در صورت ثبت نام تمام وقت در یک دانشگاه و مؤسسه آموزشی معتبر، مجاز به گذراندن 40 ساعت در هفته در حین تحصیل در استرالیا خواهید بود. 

برای استارت پروسه اخذ ویزای تحصیلی استرالیا، متقاضی در آغاز باید برای اخذ پذیرش تحصیلی از یک دانشگاه، کالج و یا هر نوع موسسه آموزشی معتبر در استرالیا اقدام نموده و در این راستا مسلما برای ارسال درخواست اخذ پذیرش تحصیلی خود به یک دانشگاه، یا کالج در این کشور به یک سری مدارک واجب و بدیهی و همچنین صلاحیت‌های علمی و آکادمیک بالا از جمله مدرک تحصیلی با نمرات بالا، مدرک زبان با نمره قابل قبول، تمکن مالی لازم و کافی و. نیاز خواهد داشت.
همچنین متقاضی حتما باید این را هم در نظر بگیردد که به دلیل زمانبر بودن مراحل و روند اخذ پذیرش تحصیلی و بعد از موفقیت در این زمینه، زمان‌ بردن مجدد به مدت چند هفته‌ برای موافقت و صدور ویزای دانشجویی شخص، توصیه ما این بوده که شما به عنوان متقاضی تحصیل در این کشور بی‌نظیر از حداقل 6 الی 8 ماه قبل‌تر از زمان و ترم مد نظرتان برای مهاجرت و آغاز تحصیل، در راستای پذیرش تحصیلی اقدام کنید.

شما با دریافت پذیرش تحصیلی از یک دانشگاه یا کلج در استرالیا و پس از آن ارسال نامه پذیرش به همراه دیگر مدارک مورد نیاز به اداره مهاجرت این کشور، وارد پروسه‌ی اخذ ویزای دانشجویی شده و در عرض چند هفته که زمان معمول آن بین 1 تا 2 ماه بوده ویزای دانشجویی شما صادر شده و شما اجازه‌ی ورود به خاک این کشور از 90 روز قبل از شروع ترم تحصیلی را خواهید داشت که این امر اجباری نبوده اما در صورت تمکن مالی خوب شخص از نظر هزینه زندگی و تهیه مسکن، حضور در خاک استرالیا قبل از شروع دانشگاه؛.نه حتی برای 90 روز، بلکه حداقل برای یک ماه - دو سه هفته برای آشنایی با محیط کشور یک سری قوانین و موارد دیگر ارائه می شود که 100% به درد شما می خورد.

روش های درخواست ویزای تحصیلی استرالیا

برای ویزای تحصیلی برای مهاجرت به استرالیا می توانید به دو صورت حضوری در سفارت و آنلاین که محبوبیت بیشتری دارد اقدام کنید. در واقع، همه دانشجویان بین المللی برای یک ویزا درخواست می دهند که به آن ویزای دانشجویی ساب کلاس 500 می گویند. برای دریافت ویزای تحصیلی استرالیا، باید تاییدیه ثبت نام (COE) یا نامه پیشنهادی مبنی بر اینکه در یک دوره ثبت نام کرده اید نیز دریافت کنید.
قبل از درخواست ویزا، در ثبت نام مشترک مؤسسات آموزشی (CRICOS). COE به صورت یک کد آنلاین خواهد بود که باید آن را در درخواست آنلاین ویزای وارد کنید. همچنین ممکن است مجبور شوید برای این کار هزینه ای بپردازید. تقریباً تمام درخواست‌ها از جمله درخواست‌های ایران به صورت آنلاین انجام می‌شود و از طرفی رسیدگی به پرونده ویزای دانشجویی به روش قدیمی دو برابر بیشتر طول می‌کشد.
فرم های کاغذی، به طور کلی، از روش جدید و آنلاین.بدیهی است که برای تکمیل فرآیند به صورت آنلاین نیاز به داشتن کارت اعتباری برای پرداخت های مورد نیاز در سایت سفارت و همچنین تهیه یک کپی دیجیتال از مدارک مورد نیاز برای ویزای دانشجویی با استفاده از اسکنر یا دوربین با وضوح بالا دارید.
همچنین در طول پروسه ویزای تحصیلی خود، در صورتی که به صورت مستقیم درخواست می دهید، حتما به دستورالعمل های دقیق و لازم جهت تهیه و جمع آوری و همچنین نحوه ارسال مدارک و درخواست ها و در صورت چالش در در این زمینه بدانید که می توانید با نزدیک ترین مرکز تماس بگیرید.
برای ویزا اقدام کنید یا از سفارت آن کشور کمک بگیرید و سوالات خود را بپرسید و خوشبختانه استرالیا بر خلاف سایر مقاصد تحصیلی محبوب مانند آمریکا، کانادا و غیره است. سفارت و کنسولگری در ایران فعال است.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.